שיא הסטייל!!!

תחילתה של דרך חדשה

סטייל – כל אחד יכול להינשא בפורטוגל

בעולם רווי מותגים ותתיי מותגים, בחברות אופנה, מסעדות יוקרה וברים טרנדיים יש מקום אחד בליסבון שהוא זוהר במיוחד.
באחד מהאזורים היוקרתיים בעיר שהם השילוב המושלם בין “שדרות רוטשילד” וכיכר המדינה, ממוקמת גולת הכותרת של הטרנדיות של ליסבון. אתם חייבים!!!

לחץ לצפייה בפורמט PDF

AMORIM
LUXURY GROUP

קבוצת AMORIM LUXURY GROUP של פאולה אמוריםהמשמשת כיו"ר הקבוצה כבר למעלה מ-15 שנה היא אחת השחקניות המרכזיות בשוק האופנה
והמסעדנות בליסבון. הקבוצה כוללת מסעדות קונספט יוקרתיות, ברים ומגה ברים טרנדיים המשלבים דוקטרינות שירות שונות, חנויות אופנה וכן פלטפורמת
עיצוב ואומנות ובמה למעצבים ואומנים.
האני מאמין של פאולה הוא להביא לקהל שלה את המיטב בכל דבר והמחיר הוא אף פעם לא מכשול…
מנכ”ל הקבוצה, מיגל גדס דה סוזה מביא איתו לקבוצה תפיסת עולם ניהולית מתחום המלונאות והתיירות. הוא מנהל את קרן דיסקברי פורטוגל ובה מעל ל-40 יחידות תיירותיות תחת שם המותג מלונות DHM . כמו כן מיגל גדס דה סוזה, אחראי להבאת מותגי תיירות על לפורטוגל כמו Six Senses Douro Valley.

התחנות שיש לעבור בדרך

FASHION CLINIC
חנויות המותג קליניק תחת ניהולה של פאולה הפכו להיות מהחשובות בתחום האופנה ברחבי פורטוגל.
המותג מוביל את הטרנדים החמים ובוחר בעין מאוד ביקורתית את הפריטים שהוא משווק ומוכר. לכל דבר יש סיבה והכל מתכתב באופן נפלא עם חברות האופנה המובילות בעולם.

JNCQUQI
אחת ממסעדות היוקרה הנחשבות ביותר בליסבון.
פורטוגל ידועה בין היתר בעבר קולינארי אופייני מאוד שהלך והתפתח עם השנים בשל מימדיי האימפריה אשר אימצה לחיקה מטבחים וחלקי מטבחים מכל העולם.
קיבוץ הגלויות הקולינארי הזה, בשילוב היסודות החזקים של המטבח השורשי אשר רווי מאכלי ים מכל הסוגים, באים ליידי ביטוי במסעדה אשר הפכה את חווית האירוח לדרגה של אומנות.

JNCQUQI BAR
קומה אחת מתחת למסעדה האלגנטית המחייבת קוד לבוש המשתלב עם הטעם, נמצא הבר החם ביותר בליסבון. כל מי שיפה ונכון נמצא שם!
שום דבר בעיצוב של המקום לא נשאר ללא מחשבה, ממדפי ספרי היוקרה המקבלים את הבאים בכניסה אל הבר, דרך חלל תאי השירותים עם עמדת הדיג’יי במרכז, דרך לוחות השיש מהם בנוי הבר אשר חרוטות שמות של כל הלקוחות המפוארים ביותר ועד דוכן של LADUREE אשר נמצא בדיוק ביציאה (הבנתם נכון -הכניסה והיציאה הם לא באותו מקום…).

JNCQUQI ASIA
כשקבוצת אמורים מחליטה לפתוח מסעדה חדשה היא עושה את זה בכל הכח ומנהלת את זה כמו יזמות לכל דבר.
באסיה, החליטה פאולה, שהאורחים שלה לא צריכים להסתפק רק ביפן וכך היא הגתה את הרעיון של מסעדה בתוך מסעדה בתוך מסעדה בתוך מסעדה.
4 מסעדות שונות: יפנית, סינית, תאילנדית וויאטנמית.
לכל אחת מהמסעדות עיצוב שונה, תפריט שונה, בר ומטבח שונים וגישת שירות מותאמת תרבות.

“כשרוצים לצאת לדרך חדשה –
צריך לתכנן אותה צעד צעד
ואז כל האפשרויות נפתחות בפנייך”.